ProDental Centar | Dežurni stomatolog
Cirkonijum krunice

Cirkonijum krunice

Cirkonijum krunice

Koja će se krunica upotrebiti,prvenstveno zavisi od indikacija, ali i od želje pacijenta. U svetu su bezmetalne, cirkon krune, postale veoma popularne po svojoj prirodnosti, transparentnosti i čvrstoći. Biokompatibilne su s okolnim tkivom, što znači da se desni oko takvih krunica ne povlače i nema opasnosti od pojave tamnog ruba kao kod većine metalokeramičkih krunica.

Cirkonijum krunice mogu u potpunosti izgledati kao prirodan zub. Ta mimikrija, sposobnost poznata u prirodi da se cirkonijum potpuno utopi u pun zubni niz je upravo ono što pacijenti žele. Takođe u ustima gde preovlađuju metalokeramičke krunice, cirkonijum krunice mogu zablistati u punom sjaju i podariti pacijentu toliko spominjani Holivud smajl (Holywood smile)!

Cirkonijum krunice

Cirkonijum krunice u svojoj osnovi imaju metal koji je u boji prirodnih zuba
(cirkonijum), na njega se veštim rukama tehničara nanosi keramika (porcelan)u slojevima uz dodatke različitih keramičkih masa, mamelon efekta, opal efekta, transpa neutrala se postiže priodna struktura zuba kao i oponašanje prirodnog zuba, njegova svetlina i dubina. Sve cirkonijum krunice izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala koji je po satavu i tehnologiji proizvodnje jedinstven.
Upravo taj spoj razlicitih materijala je spojen inovativnom tehnologijom. Sve to ima za rezultat uklapanja u okolinu, kao kameleon. Takođe može uz pomoć Holivud smajla dati potpuno novu dimenziju osmeha, poboljšati samopouzdanje i naglasiti lepotu lica i crta lica.

AKCIJSKA CENA: Cirkonijumska krunica "cut back" tehnikom...180€

Dezurni stomatolog

Usluge ProDental Centar